IN ATENTIA TUTUROR STUDENTILOR DE LA UNIVERSITATEA NATIONALA DE ARTE BUCURESTI

 
Anul acesta se implinesc 350 de ani de la moartea celebrului pictor olandez Rembrandt. Cu aceasta ocazie, Ambasada Olandei ii invita pe tinerii artisti studenti de la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti sa se implice in celebrarea artistului prin participarea la un CONCURS. Studentii sunt invitati sa trimita pana la data de 31 MAI pe adresa BKR-PCZ@MINBUZA.NL  imagini cu lucrarile lor. Lucrarea trebuie sa fie un omagiu adus lui Rembrandt, la 350 de ani de la moartea sa. Concursul este deschis oricarui gen artistic si tehnic, de la fotografie inscenata la pictura sau obiect tridimensional.
Cerinte:
-inspiratia sau omagiul adus artistului Rembrandt sa fie evidente
 
– materialele supuse jurizarii trebuie puse intr-un folder. Folderul (continand fotografii digitale si un document cu informatii) trebuie sa fie trimis la adresa bkr-pcz@minbuza.nl. Denumirea folderului este numele studentului.
 
IMPORTANT imaginile fotografice trebuie sa aiba o rezolutie mai mica decat 2 MB, numele fiecarei fotografii digitale sa contina: numele si prenumele studentului si titlul lucrarii  
 
-alaturat imaginii/imaginilor, sa fie trimis un document care sa contina :
– numele si prenumele studentului
-anul de studiu
-departamentul
-profesorul coordonator
– titlul lucrarii, anul realizarii, dimensiunile lucrarii, tehnică
 
Un juriu format din specialisti si reprezentanti ai Ambasadei va realiza selectia lucrarilor cele mai reprezentative si pe cea care urmeaza a fi premiata. Pe pagina de FB a Ambasadei va fi prezentata selectia  impreuna cu informatii despre artist. Premiul oferit de Ambasada Olandei este o excursie la Amsterdam.  

  • ro
Meniu
Unarte