Workshop de caligrafie – Departament Grafică

23/04/19

În perioada 3-4 decembrie 2018, în atelierele Departamentului Grafică ale U.N.A.B s-a desfășurat un workshop de caligrafie, susținut de lector univ. dr. Valeriu Herța. În același timp, au fost prezentate și două expoziții, una continând lucrări caligra

În perioada 3-4 decembrie 2018, în atelierele Departamentului Grafică ale U.N.A.B s-a desfășurat un workshop de caligrafie, susținut de lector univ. dr. Valeriu Herța. În același timp, au fost prezentate și două expoziții, una continând lucrări caligrafice semnate de Valeriu Herța și cea de-a doua alcătuită din lucrări ale studenților secției Grafică aparținând Facultății de Arte Plastice și Design din Chișinău.

Participanți din partea Universității Pedagogice de Stat “Ion Creangă” din Chișinău:

conf. univ. dr. Ana Simac – decan al Facultății Arte Plastice și Design, lector univ. dr. Valeriu Herța, asistent univ. drd. Andrei Castravăț și studenții Anamaria Postolache și Victor Garstea.

Participanți din partea U.N.A.B: conf. univ. dr. Carmen Apetrei, asistent univ. dr. Felicia Ionescu.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Română
Meniu
Unarte

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, sunt de acord cu modul de utilizare a acestor informații.