Universitatea Națională de Arte București

Caută
Close this search box.
07/03/2022

BuzzCamp27

Pe 10 martie 2022, de la ora 10.30, pe platforma Zoom. Ești la început de drum în cariera ta și vrei să afli cum să dai startul creșterii tale profesionale și cum să ajungi la acel mult dorit internship sau job în compania competitivă țintită de tine? Ai vrea să îți pui în valoare abilitățile de leadership și să înveți cum să ieși în evidență? Hai la BuzzCamp27 pentru a-ți răspunde la aceste întrebări.

Înscrieri  https://buzzcamp.ro

 

Dăm startul înscrierilor pentru ediția cu numărul 27 a evenimentului BuzzCamp din București, respectiv Constanța, Ploiești, Pitești și Craiova. Acesta va avea loc în data de 10 martie 2022, de la ora 10.30, pe platforma Zoom.

Și totuși, nu ți-am spus despre ce și despre cine este BuzzCamp. Este cea mai longevivă serie de evenimente de orientare în carieră și dezvoltare profesională din România, fiind activi de … nu mai mult de 14 ani :).

Hai să fie cu noroc pentru tine în cel de-al 14-lea an de activitate al nostru.

Dacă ai între 19 și 27  ani te așteptăm la eveniment pentru a-ți crește comunitatea, sau cum spunem mai nou, network-ul necesar dezvoltării carierei tale alături de speakeri din companii de top din România. Companiile prezente la BuzzCamp sunt în căutarea tinerilor studenți și absolvenți dinamici și cu dorința de a învăța lucruri noi.
Nu uita că obiectivul principal al acestui eveniment este inserția tinerilor pe piața muncii prin recrutarea specializată, realizată cu ajutorul experienței și dedicării Inspire Group. Îți oferim toate aceste servicii din dorința de a ajuta tinerii profesioniști.

Înscrie-te și rezervă-ți locul gratuit la cel mai așteptat eveniment al primăverii: http://buzzcamp.ro/inscriere/ și vei primi o diplomă de participare recunoscută de angajatori.


Mai jos găsiți programul evenimentului cu mențiunea că acesta va fi actualizat frecvent și pe site-ul evenimentului: www.buzzcamp.ro:

10.30 – 12:30Conferința debate, la care vă recomandăm să pregătiți întrebările pentru reprezentanții companiilor. Printre aceștia îi amintim pe: Telus International, Ștefanini și ECDL Romania Vor fi abordate următoarele teme:

  1. Own your future. Design your career

Te afli în momentul acela în care te întrebi “ce va urma?”, “ce ar trebui să fac acum?”. La BuzzCamp 27 vom vorbi despre cum să îți  planifici cariera și cum să îți  stabilești fiecare pas astfel încât să ajungi acolo unde îți dorești. Voluntariat sau practică în paralel cu facultatea? Participarea la diferite evenimente de orientare în carieră și cursuri de specializare?  Specialiștii din companii de top îți  vor răspunde la toate întrebările și te vor ajuta să iei decizia potrivita pentru tine.

  1. Best tool for personal brand development.

La BuzzCamp 27 vom discuta despre un “hot topic” al mediului profesional din prezent – brandul personal. Vei afla cum să îți  construiești brand-ul personal care să reflecte cu adevărat personalitatea ta, cum să îți  crești vizibilitatea într-un mod sănătos din punct de vedere profesional pe Linkedin și cum să faci ca brandul tău personal să se reflecte în CV.

  1. How to rock your new work environment?

La BuzzCamp nu uităm de acele provocări date de primul job, sau al doilea, de ce nu? Hai să vorbim despre cum să te integrezi mai ușor în noul mediu de lucru și cum să interacționezi cât mai bine cu noii tăi colegi.

Specialiștii noștri te vor îndruma cum să găsești un job într-o companie cu care ai acea potrivire profesională și nu vor lipsi nici tips & tricks despre cum să te integrezi mai ușor în cultura companiei după ce ai fost angajat.

  1. How to express your leadership skills in your career? (trainee, intern, entry-level)

Știi ca ai potențial de lider și vrei să afli cum să îl valorifici chiar și de pe pozițiile de trainee, intern sau entry level? Vom discuta despre cum să faci acest lucru la BuzzCamp, despre cum să îți  exprimi ideile în echipa în care lucrezi, despre cum să te faci auzit în companie și despre cum să dai un boost carierei tale prin implicare și curajul de a te exprima.

  1. How to use volunteering in your career

Voluntariatul. Acea activitate despre care unii spun că este foarte utilă, iar alții nu. Cum stau de fapt lucrurile pe piața muncii? Contează voluntariatul pentru viitorul job, ce fel de voluntariat alegi sau de fapt, contează doar modul în care știi să îl valorifici?

Hai la BuzzCamp și vom afla cum să pui în valoare munca de voluntariat.

12:30 – 13:00 – Coffe break, networking cu companiile.

13:00 – 14:30 –Webinar-ul companiei Telus International

“Take your career to the next level”

 


Indiferent dacă ești la început sau ai deja câțiva ani de experiență, probabil că ești încântat să treci la următorul nivel al carierei tale. Dar cum faci asta?

Există câteva lucruri pe care le poți face pentru a-ți maximiza potențialul pentru următoarea promovare: abordarea deschisă a fiecărei situații, dorința de a învăța și de a te dezvolta profesional și, desigur, de a dezvolta relații bune cu colegii și colegii tăi.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum să te diferențiezi și să urci pe scara carierei, alătură-te webinarului găzduit de Florin Hulea (Talent Acquisition Manager, TELUS International) și Alina Secuianu (Senior Operations Manager, TELUS International).

Noi te ajutăm să îți găsești job-ul potrivit pentru TINE!