Universitatea Națională de Arte București

Caută
Close this search box.

Anunț

20/02/2024

Gala LSRS 2024

În data de 26 aprilie 2024, Liga Studenților Români din Străinătate premiază la București tinerii români ale căror rezultate academice și extra-curriculare au atins nivelul de excelență pe plan internațional, în cadrul celei de-a-15-a ediții a Galei Studenților Români din Străinătate – ”Pași peste granițe”.
Premiile Ligii Studenților Români în Străinătate pentru excelență academică includ în categoria Premii Speciale și Premiul ”Studentul Român Erasmus+ al Anului”, adresat participanților la mobilități studențești de studiu Erasmus+ realizate în anul universitar 2022-2023. AN este partener în cadrul evenimentului.
Detalii despre eveniment găsiți pe site-ul web https://lsrs.ro/gala-lsrs-2024/.

Înscrie-te pentru premiul „Studentul Român ERASMUS+ al Anului” !
Până pe 1 martie 2024 te poți înscrie la cea de-a 15-a ediție a Galei Studenților Români din Străinătate, eveniment care recompensează excelența academică ce cuprinde performanța în mediul universitar, dar și implicarea și impactul în societate, în rândul studenților români de pretutindeni.
Pentru înscriere accesează acest link !
Mai multe detalii: https://www.erasmusplus.ro/stire/vrs/IDstire/

1. Premiul Studentul Anului în România: Se premiază un student al unei universități din România pentru activitate și rezultate academice deosebite, precum și pentru implicare socială relevantă.
2. Premiul Studentul Român al Anului din cadrul Erasmus: Se premiază un student român înmatriculat la o universitate din România care a participat și a obținut rezultate deosebite în cadrul programului Erasmus+, în anul 2022-2023.
3. Student Român de Impact: Se premiază un student/recent absolvent român pentru o inițiativă deosebită (constantă sau nu), care a adus un puternic impact civic și social în comunitatea unde s-a desfășurat sau care a fost vizată.
4. Arte: Se premiază un student român în domeniul Artelor din toate ciclurile universitare.
Pentru mai multe detalii consultați comunicatul de presă atașat.