Universitatea Națională de Arte București

Caută
Close this search box.
11/06/2022

Concurs – Fundația Siguranță Auto Copii (proiectul Verde pentru Siguranță)

Fundația Siguranță Auto Copii își propune ca prin proiectul Verde pentru Siguranță să salveze viețile copiilor din România și să creeze un mediu curat și mai puțin toxic pentru a trăi.

Fundația Siguranță Auto Copii își propune ca prin proiectul Verde pentru Siguranță să salveze viețile copiilor din România și să creeze un mediu curat și mai puțin toxic pentru a trăi.

Tema concursului:

Vă așteptăm cu propuneri de design, astfel scaunelele noastre uzate să capete o nouă viață, acestea putând fi transformate într-un scaun de masă, fotoliu de gaming, coș de depozitare jucării, cărucior pentru păpuși sau orice alte obiecte utile cu design atractiv.

Obiectivele proiectului:

  • Reciclarea scaunelor auto uzate prin transformarea lor în obiecte utile cu o altă destinație – scaune de masă pentru copii, fotolii sau orice alt obiect interesant.
  • Obiectele reciclate vor fi licitate într-o Gală Caritabilă al cărei scop este strângerea de fonduri pentru o secție de traumatologie/ ortopedie în care sunt îngrijiți copiii victime ale accidentelor rutiere. Fiecare participant se poate inspira în mod creativ, cu condiția de a fi adăugat pe proiectul său și logo-ul Fundației Siguranță Auto Copii (material textil), primit la ridicarea scaunului auto.

𝐂𝐮𝐦 𝐬𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐞𝐚𝐳ă 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐫𝐞𝐚?

Înscrie-te completând FORMULARUL DE CONCURS.

Scaunul auto se poate ridica de la sediul Siguranță Auto Copii, din Splaiul Unirii 47, sector 3 (zona Timpuri Noi). Proiectul final se predă în aceeași locație

𝐀𝐥𝐞𝐠𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐜âș𝐭𝐢𝐠ă𝐭𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬𝐞 𝐯𝐚 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐥𝐚 𝐝𝐚𝐭𝐚 𝟏𝟓 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 ș𝐢 𝐬𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐢 𝐮𝐫𝐦ă𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐢:

𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝟏: Vocher in valoare de 1000 lei

𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝟐: Vocher in valoare de 700 lei

𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝟑: Vocher in valoare de 500 lei

 

Ioana Stanescu
Specialist Marketing Romania