UNArte vă invită la Ziua Porților Deschise

27/06/19

Vă așteptăm vineri, 28 iunie 2019, începând cu ora 14.00 în Grădina Facultății de Arte Decorative și Design din Str. Griviței, nr. 28, unde puteți vedea o parte din producțiile artistice ale studenților UNArte. De la ora 19:00 va avea loc Gala Absolvenților departamentului Modă – Design Vestimentar

Vă așteptăm vineri, 28 iunie 2019, începând cu ora 14.00 în Grădina Facultății de Arte Decorative și Design din Str. Griviței, nr. 28, unde puteți vedea o parte din producțiile artistice ale studenților departamentelor: Pictură, Sculptură, Grafică, Foto-Video, Pedagogia Artelor, Modă, Textile, Artă Murală, Ceramică Sticlă Metal, Scenografie, Design, Istoria și Teoria Artei, Conservare și Restaurare.
În mijlocul capitalei vă oferim o oază de creativitate și prospețime, un eșantion al temelor de atelier din acest an universitar.

La ora 19.00, va avea loc GALA ABSOLVENȚILOR departamentului Modă – Design Vestimentar.
Prezentarea de modă vă propune o viziune artistică de abordare a veşmintelor, cercetate sub toate aspectele existenței lor: de la moda prezentată pe catwalk, la hainele de zi cu zi, de la costumele pentru spectacole convenţionale la cele neconvenţionale, care dezvoltă forme efemere întâlnite în happeninguri și performinguri, și până la costumele-obiect destinate muzeelor.
Tinerii absolvenți vor prezenta pe podium peste 50 de colecții de Licență și Master, coordonate de profesorii lor.
Cu acest prilej rectorul Cătălin Bălescu va decerna premiile Universității Naționale de Arte studenților fiecărui program de studiu, se vor lansa competiții naționale și internaționale și se vor acorda diferite distincții.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Română
Meniu
Unarte

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, sunt de acord cu modul de utilizare a acestor informații.