Două rute de specializare: Imprimerie textilă şi tapiserie – contexturi.

23/11/18

În cadrul modulului Licenţă, derulat timp de 3 ani, Departamentul Arte textile – Design textil oferă doua rute de specializare, în funcţie de aplicarea tehnică în material: imprimerie textilă şi tapiserie – contexturi. În cadrul acestor specializări se

În cadrul modulului Licenţă, derulat timp de 3 ani, Departamentul Arte textile – Design textil oferă doua rute de specializare, în funcţie de aplicarea tehnică în material: imprimerie textilă şi tapiserie – contexturi. În cadrul acestor specializări se dezvoltă doua direcţii de abordare a materialului textil şi a tehnicilor sale specifice: spre artă şi spre design. Pentru conceperea şi realizarea proiectului de design textil, se oferă coordonare luându-se în calcul finalitatea materialului textil: în designul vestimentar sau în designul ambiental de interior.

În cadrul modulului Master, derulat timp de 2 ani, Departamentul Arte textile – Design textil oferă un pachet de cursuri de cercetare şi aprofundare în Arte textile ambientale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Română
Meniu
Unarte

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, sunt de acord cu modul de utilizare a acestor informații.