NOUTATI / ANUNTURI

 

Vernisajul Expozitie - Profesori FADD

 

16 decembrie 2014

 

 

Expozitia “Profesori FADD”, deschisa in perioada 16 decembrie 2014 – 10 ianuarie 2015 la Centrul Artelor Vizuale din Bucuresti, incheie ciclul de manifestari expozitionale organizate cu ocazia implinirii a 150 de ani de la infiintarea Scolii de Belle Arte la Bucuresti.
Cu expozitia “Profesori FADD” se incheie ciclul de evenimente expozitionale jubiliare la Centrul Artelor Vizuale – CAV (fosta galerie Caminul Artei), locul unde la finele anului 2013 s-a dat startul actiunilor celebrative cu expozitia intitulata “FADD Acum”. Daca prin expozitia “FADD Acum”prezentam o selectie cu lucrari realizate de studentii din departamentele facultatii noastre, acum, prin expozitia “Profesori FADD”, incercam o prezentare optionala a preocuparilor artistice de data recenta a cadrelor didactice care activeaza ca titulari sau ca profesori asociati in cadrul Facultatii de Arte Decorative si Design.
"Expozitia - Profesori FADD - se doreste a fi o introspectie in procesul educational si de creatie desfasurat la momentul actual in cadrul FADD si aduce in discutie importanta binomului profesor – artist sau artist – profesor si beneficiile acestei stari de gratie asupra invatamantului artistic, in general, cât si la nivel individual asupra studentilor carora li se ofera sansa unei intalniri providentiale cu un dascal care sa le influenteze parcursul artistic ulterior prin deschiderea de noi si originale orizonturi de gândire estetica, in acord cu rigorile artei contemporane" (Conf. univ. dr. Cosmin Paulescu, Decan FADD)
 
Parteneri: Ministerul Educatiei Nationale, Rotary District 2241 - Romania si Republica Moldova, Banca Nationala a Romaniei, Muzeul National de Arta al Romaniei, Muzeul National de Arta Contemporana, Academia Romana, Institutul de Istoria Artei, British Council, Institutul Cultural Francez, Centrul Cultural Ceh, Romfilatelia, Primaria Sectorului 3, Centrul Cultural Casa Artelor, Primaria Sectorului 1, Muzeul Aman, Muzeul Casa Storck, Libraria Carturesti, Artmark, Atelier 030202, Centrul Artelor Vizuale, Galeria Galateca, Galeria Artyourself.
 
Sponsorii: Banca Romana pentru Dezvoltare, Banca Comerciala Romana, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, Tecnoservice Bucuresti S.A., Crama Oprisor.
 
Partenerii media: Societatea Romana de Radiodifuziune, Agerpres, Adevarul, Zeppelin, Igloo, Modernism, Metropolis.
 
 

 
<< anuntul urmator     ||     anuntul precedent >>

 

NOUTATI / ANUNTURI

 

 

Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității Naționale de Arte București
19 decembrie 2014

 

Avem deosebita plăcere să vă anunțăm deschiderea Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității Naționale de Arte București (CCOC-UNAB)
Contact: str. Gen...
>> cititi mai mult

 


 
Colinde in jurul Bradului
18 decembrie 2014

 

Va asteptam cu colinde si un pahar de vin fiert in jurul Bradului, Joi 18 decembrie la orele 12.00, la parterul sediului central al Universitatii din Strada General Budisteanu nr. 19....
>> cititi mai mult

 

 
 
Vernisajul Expozitie - Profesori FADD
16 decembrie 2014

 

Expozitia “Profesori FADD”, deschisa in perioada 16 decembrie 2014 – 10 ianuarie 2015 la Centrul Artelor Vizuale din Bucuresti, incheie ciclul de manifestari expozitionale organizate ...
>> cititi mai mult

 

 
 
ANUNT CONCURS MUNCITOR CALIFICAT - MACHETIST
8 DECEMBRIE 2014

 

...
>> cititi mai mult

 


 
<< inainte          ||          inapoi >>