NOUTATI / ANUNTURI

 

Lansarea programului adresat studentilor si
absolventilor "Voluntari ai Presedintiei Romaniei la
Consiliul Uniunii Europene"

 

12 martie 2018

 

 

Incepand cu 1 ianuarie 2019, Romania va exercita, timp de sase luni, Presedintia Consiliului Uniunii Europene, un proiect de importanta majora pentru intreaga societate. Detinerea acestui mandat va reprezenta o oportunitate pentru tara noastra de a se implica activ in procesul de redefinire a proiectului european, precum si de a demonstra capacitatea politica si administrativa de a indeplini aceasta sarcina atit de importanta.
 
Pentru materializarea aspectelor mentionate mai sus, Ministerul Afacerilor Externe, prin Ministrul Delegat pentru Afaceri Europene, a lansat programul "Voluntari ai Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene", care se va desfasura in perioada 1 aprilie 2018 - 30 iunie 2019. Programul debuteaza cu un proiect pilot, organizat in perioada 1 aprilie - 30 iunie 2018, in care vor fi implicati 60 de voluntari. Ulterior, programul "Voluntari ai Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene" va fi extins si in cadrul altor ministere.
 
Studentii sau absolventii interesati sa desfasoare un stagiu de voluntariat in cadrul Ministerului Afacerilor Externe, in contextul pregatirii si exercitarii Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, isi pot depune dosarul de inscriere prin intermediul aplicatiei online de pe site-ul de prezentare a pregatirilor pentru Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, www.romania2019.eu.
 
De asemenea, va anuntam ca, in cea de-a doua parte a anului 2018, Ministerul Afacerilor Externe va demara un amplu program de internship remunerat dedicat Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, tinand cont de succesul de care s-a bucurat Programul Oficial de Internship organizat de Guvernul Romaniei, dar si de programul organizat inca din 1960 de institutiile europene.
 

 
<< anuntul urmator     ||     anuntul precedent >>

 

NOUTATI / ANUNTURI

 

 

ANUNT REZULTATE CONCURS - ADMINISTRATOR PATRIMONIU TR.I
21 DECEMBRIE 2018

 

...
>> cititi mai mult

 


 
ANUNT REZULTATE CONCURS - INGRIJITOR
21 DECEMBRIE 2018

 

...
>> cititi mai mult

 


 
ANUNT REZULTATE CONCURS - CONSILIER JURIDIC GR.I A
21 DECEMBRIE 2018

 

...
>> cititi mai mult

 


 
ANUNT REZULTATE CONCURS - AUDITOR GR.I
21 DECEMBRIE 2018

 

...
>> cititi mai mult

 


 
ANUNT SCOATERE LA CONCURS 2 POSTURI MUNCITOR CALIFICAT I (INTRETINERE)
19 DECEMBRIE 2018

 

...
>> cititi mai mult

 


 
<< inainte          ||          inapoi >>