Afișul Polonez de Teatru Film și Opera din colecția Krysztof Dydo,la UNAgaleria, 14 noiembrie 2017

22/02/19

În cadrul expoziției s-a organizat un workshop susținut de artista poloneză Kaja Renkas la care au participat studenții Departamentului Grafică.

În data de Marți, 14 noiembrie 2017 la UNAgaleria a avut loc vernisajul expoziției “Afișul Polonez de Teatru Film și Opera din colecția Krysztof Dydo”, organizată de Institutul Polonez, în colaborare cu Universitatea Națională de Arte din București. În deschiderea evenimentului au vorbit doamna Agnieszka Skieterska – Directoarea Insitutului Polonez din București, prof. univ. dr. Cătălin Bălescu – Rector al Universitații Naționale de Arte din București și doamna Natalia Dydo curator independent și fiica colecționarului. Evenimentul s-a bucurat de prezența unui numeros public, cadre didactice și studenți ai universității.
Expoziția ce reunește 52 de afișe aparținând unor nume ilustre ale școlii de Afiș Polonez va fi urmată în data de 21 noiembrie un workshop de afiș adresat studenților și susținut de artista poloneză Kaja Renkas.Suita de evenimente a fost realizată în parteneriat cu Institutul Polonez din București.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Română
Meniu
Unarte

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, sunt de acord cu modul de utilizare a acestor informații.